Header Ads

Elinel - Legend


Pese sekonda duke degjuar kengen dhe duart ne ajer. Elinel me pelqen dhe "Legend" eshte super! 
/Se une t'hi n'sistem/
Mos hi ti n'diss tem/
Se jom i prisht n'men/
T'kryqezoj rima, i shejti Krisht t'nem/ 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.