Header Ads

Kenga qe Nick i Jonas Brothers kompozoi per Rita Oren


Dhe...eshte konfirmuar se kenga "What Do I Mean To You" e Jonas Brothers, kompozuar nga Nick, i kushtohet Rita Ores. Gjate nje interviste, Rita ka treguar se as nuk e kishte idene qe Nick ka pasur ndjenja per te dhe kur degjoi kengen e mori ne telefon per ta pyetur e per ti treguar se nuk e kishte idene blla blla blla e ai i eshte pergjigjur se ndoshta do te kishte qene me e udhes sikur ndjenjat te ja kishte shprehur ne person. Gjithsesi historia eshte e shkuar, Nick tashme eshte ne lidhje me Miss Universe Olivia Culpo ndersa Rita me Calvin Harris. Jo keq e? Ata gjithmone do te kene kengen...e cila faktikisht eshte shume cool dhe me cuditi qe eshte kompozim i Jonas Brothers te cilet i kane kenget pak tralala. Degjojeni me poshte. 

/Nuk ke nevoj per uje Rita, ti ke vere/ Kerkon diamante/ kur une te ofrova kohen/ 

Ky eshte fragmenti ne kenge (i pershtatur ne shqip ketu) ku ai permend dhe emrin e kengetares, vargje te cilat ne disa versione te tjera te kenges Jonas Brothers i kane zevendesuar me  /Nuk ke nevoj per uje Piter, ti ke vere/ Kerkon diamante kur une te ofrova nje miniere/  
Ncuq Ncuq Ncuq


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.