Header Ads

Vesa Luma - Prishtina


Vesa Luma i kendon ekipit te "Plisave" te Prishtines dhe une nuk jam tu thene asnje gje te keqe se kam ndermend ta pije kafen rehat ne Prishtine. E keni pa videon? Jallaaaaa tere ata tifoza qe e rrethojne? Jo me vlla kenga eshte yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyllllllllllllll ene pike! Hahahahhahaha! Fillimi shume najs! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.