Header Ads

Majlinda Kelmendi prezanton Kosoven


Me Majlinden te gjithe jemi krenare, per arritjet e saj asportive, por pas kesaj videoje e vlersoj akoma dhe me shume per personalitetit kaq te cilter e me kembe ne toke. Nje prezantim njerezor dhe kaq te bukur e te thjeshte nuk e kam pare nga asnje personalitet shqiptar. Pa shtremberime zeri, pa fjale superlative, pa shfryrje, pa ankesa...Majlinda prezanton vetveten dhe Kosoven ne syte e shqiptareve dhe te botes, me ngjyrat e saj te cilat  here - here dhe pse te trishtuara, te thena prej saja duken magjike. Respekt!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.