Header Ads

10 Kenget me te mira te Kenga Magjike 2014 sipas AlbaniacNga java ne jave ne kemi qene te vetmit qe kemi prezantuar dhe vlersuar kenget konkuruese ne kete edicion, ndaj e shohim mese te udhes qe te bejme dhe nje rradhitje te 10 kengeve me te mira te ketij viti sipas preferencave tona. Me pak fjale; Nata finale e Kenges Magjike 2014, do te dukej e tille sipas Albaniac.


Vedat Ademi - Asgje NjesojErik Lloshi - Diku te kam pareEva - S'te mjafton nje zemerCiljeta - Nuk e di pse me doOrinda Huta dhe Landi WSF - Winnie Winnie PoohBon Bon Band - Me tyLeonora Poloska dhe Kanita - Digjem per tyAurela Gace dhe Young Zerka - Pa kontrollRezarta Smaja - Shpirt i lireXhesika Polo - AuraKejsi Tola - IcebergPs. Ishim te pavendosur ke te zgjidhmin midis Xhesikes dhe Kejsit ndaj i vendosem te dyja :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.