Header Ads

Edon Molla imazhi i ri i Xharra Group


Basketbollisti shqiptar i cili ushtron aktivitetin e tij ne Amerike, Edon Molla, kemi mesuar se do te jete imazhi i ri publicitar i kompanise Xharra Group. Ne e intervistuam Edonin kete vit, ne nje prej numrave te revistes Albaniac dhe thoni cfare te doni po me kembembare se jemi nuk behet! Suksese Edon! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.