Header Ads

Ku e ka Rita Ora shtepine ne Shqiperi?


Rita Ora shfaqet ne kopertinen e revistes "Cosmopolitan" ne Amerike dhe gjate intervistes ne brendesi e pyetur se "Cili eshte vendi me magjik ne bote?", ajo i pergjigjet me " Shtepia e pushimit te prinderve te mi ne Shqiperi." Ne paditesi te shtypit vendas, prindrit e Rites paska blere nje shtepi dhe ne vendin tone, ku mesaduket kalojne pushimet larg syrit te medias. Jo me! lol 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.