Header Ads

Shqiptarja Marina Dedivanovic ne programin "NY MED" ne ABC


Marina Dedivanovic eshte nje infermiere e ndihmes se shpejte ne Emergjencine e spitalit "N.Y Presbyterian" dhe nje prej personazheve kryesore te dokumentarit special ne kanalin ABC "NY MED". Ajo gjithashtu drejton kompanine e saj "MiracleBurn360" duke transformuar talentin dhe profesionin e saj ne nje biznes premtues. E prezantuar dhe ne kopertinen e numrit te fundit te revistes "Scrubs", Marina eshte nje tjeter shqiptare me te cilen komuniteti yne ne New York krenohet, e cila me punen dhe imazhin e saj ndihmon ne nje vlersim sa me pozitiv te shqiptareve ne Amerike. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.