Header Ads

Ju prezantojme Hafiia Mira


Hafiia Mira eshte nje vajze shqiptare nga Kosova e cila jeton ne Kanada dhe deshiron te behet stiliste. Ajo eshte e njohur ne rrjetet lokale per punet e saj si modele dhe kercimtare, e gjithashtu eshte shfaqur dhe ne videoklipin e Kayo - Rich Already. Hidhini nje sy fotove - hot hot hot! No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.