Header Ads

Arrestohet serbja se i trembi lopet shqiptarit


Propaganda serbe qellon serisht! Kaq te deshperuar jane per te pershkruar shqiptaret si te keqinj e te tmerrshem, saqe nuk lene gje pa sajuar. Ja lajmi me i fundit!


Po kush ishte ai shqiptar qe e la kete plaken e shkrete aq afer loqeve te tij mer aman...Oh lopet! SORRY! Atehere...

E dini cndodhi mi gra? Zonja Persen...u surati i kesaj lopcares me u quajt zonje lol por kur s'ka ngele kengetare rruspie me u qujt mbretnesh, normale qe dhe lopcares do i referohen si zonje. Qi thoni ju, Zonja Persa o arrestu nga policia shqiptare ne Kosove, se i kishte trembur lopet komshiut te saj shqiptar. Jalla mi Persa! Po ti ca doje tek lopet e shqiptarit me ate surrat! Imagjino kur jane tremb lopet, kushedi cfare efekti ka pasur surrati yt tek njerzit. I ke lene njerzit pabuke me ate surrat mi Persa. Amon mos kalo nga lagja se na i tremb dhe neve lopet, na perhape semundjen e Mad Cow serisht mi dreq se na i cmende lopet! Po media serbe ku shkon me keto lajme? Knej thone jena me te miret ne Ballkan, knej thone surrati i shpifur serb tremb dhe lopet e shqiptarit. Qofsh e vetme o Persa ne shpiftesine tende, se me pas nja 20 si ty, na e shuajtet blegtorine ne Kosove. Shuuuu mi dreq! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.