Header Ads

MC Kresha - Era


"Era" e MC Kresha te sjell ndermend qe ne notat e para "Luv Luv", te pakten si formule muzikore, cka nuk eshte asgje e keqe duke konsideruar se kjo e fundit ishe nje prej hiteve me te mira te vitit te shkuar. Ndryshimi me i madh ne kete videokenge vihet re ne cilesine dhe realizimin e videos e cila kinematografisht eshte nje prej me te mirave te realizuara se fundmi. Gjithashtu nje ndryshim vihet re dhe ne pamjen e stilin e MC Kreshes. Ai vjen me cool e hip ne veshje, cka neve po na pelqen. Nese kjo videokenge eshte nje shenje e asaj cka do presim nga 2016, po i themi falenderimet me ze te larte, pasi 2015 me vit bajat se ishte per muziken, nuk ka ku te veje me. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.