Header Ads

Dua Lipa ne Tirane per TopFestTani qe TopFest ka ndryshuar formen e tij nga nje festival interpretues ne nje festival qe shperndan cmimet sipas zhanrave muzikore, te gjithe po presin per nje edicion intereant. Pikes i kane rene! Ne kemi mesuar, se flitet qe Dua Lipa do te jete e ftuar ne kete edicion per te kenduar e ndoshta per te marre dhe nje cmim si kengetarja shqiptare me e suksesshme e vitit jashte kufijve a dicka e tille. Gjithsesi, asgje nuk eshte e shkruar ne bardhe e zi, por bisedimet jane kryer :PPP. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.