Header Ads

Bebe dhe Dua Lipa ne krye te klasifikimit gjerman
Kur ju shpresonit qe te pakten nje kengetare shqiptare te ishte e suksesshme ne mbare boten, por nderkohe hap hitparejdin dhe shikon dy shqiptare ne majen e tij. :) Kjo ju ka ndodhur shqiptareve ne Gjermani te cilet javen e shkuar kane pare te rradhiten ne Top20 e Gjermanise Bebe Rexha dhe Dua Lipa. Bebe gjendet ne vendin e 20 me "Me,Myself & I" bashkepunimi i saj me G-Eazy, ndersa Dua me "Be The One". Perse kaq e rendesishme pozicionimi ne hitparejdin gjerman? Pasi, nese nuk e dinit, Gjermania eshte skena kryesore europiane e muzikes pop. Nese arrin sukses ne Gjermani (po flasim per te huajt jo vendasit) ke 50% shance me teper te "pushtosh" Europen.  Nderkohe Dua Lipa eshte ne vendin e trete ne Shazam te Gjermnise (javen qe shkoi ishte ne vendin e pare) e Bebe ne vendin e trete ne Shazam te Amerikes. Suksese vajza! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.