Header Ads

Inva Mula mban koncert ne Nju Jork


Per te gjithe shqiptaret ne Amerike qe kane deshire te ndjekin live sopranon Inva Mula, ju jepet ky rast i rralle me daten 26 mars. Une mund te kisha vazhduar me tej, por reklama e mesiperme jep informacion te detajuar, gjithsesi do ju keshilloja te mos e humbisnit, pasi vertete eshte nje koncert i privilegjuar. Rralle jepet mundesia qe me nje cmim te tille e me nje atmosfere intime te mund te ndjekesh live nje dive te vertete, nderkombetare. Pervec ketij fakti, interpretuesit dhe instrumentistet jane gjithashtu vetem shqiptare cka e ben vertete speciale kete nate, jo vetem per spektatoret e komunitetin tone ketu, por dhe muziken klasike shqiptare. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.