Header Ads

Njomza publikon "Move To Your Beat" dhe "Pretty Bye Bye" me Skrillex
Keto jane dy krijimet me te reja publikuar nga Njomza njera prej te cilave nje bashkepunim me Skrillex. Duket se kete vit kengetarja po hidhet ne sulm te plote, duke publikuar tre kenge te reja brenda nje muaji. Ne na kane pelqyer te treja dhe e pergezojme mbi te gjitha per faktin qe i ka qendruar besnike shijeve dhe prirjeve te veta muzikore. 
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.