Header Ads

Party Favor, Njomza dhe FKi1st- Caskets - Degjoje ketu

Njomza dhe Party Favor 

Njomza kete vit, ka sjelle vec kenge super. Si bashkepunimet dhe EP e saj jane fantastike. E tille eshte dhe "Caskets" me Party Favor dhe FKi1st. FIKSIM kjo kenge! Ngrini volumin dhe dons dons dons! Definitivisht nje prej te preferuarave te kesaj vere! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.