Header Ads

Kenga jone me e preferuar deri tani per 20182018 ka sjelle disa surpriza te kendshme ne muziken shqiptare dhe Granit Derguti eshte nje prej tyre. I njohur ne treg prej  bashkepunimeve me kengetare te njohur si Xhensila Myrteza apo Capital T,  ishte kenga e tij e fundit "Superman" ajo qe na terhoqi vemendjen dhe u be fiksimi i yne rradhes. Kemi me shume se nje muaj qe e degjojme tere kohes dhe mund te themi pa frike se eshte kenga jone e preferuar nga krijimtarite e prezantuara kete vit. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.