Header Ads

Kenga jone fiksim e momentit: Art Abazi - Asnjo si tiKemi nje muaj qe jemi te fiksuar pas kesaj kenge, dhe nuk e kuptojme sesi kjo kenge nuk ka arritur te kete suksesin qe meriton. Pervecse e realizuar dhe interpretuar ne menyre perfekte, kenga gjithashtu eshte jo vetem melodioze e posacerisht per vere, por dhe mjaft e vecante krahasuar me ate cka serviret ne treg momentalisht. Nje nder punimet me te mira te Artit, i cili pavarsisht se nuk ka arritur ate sukses qe meriton nga ana komerciale, ne anen profesionale eshte gjithmone super! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.