Header Ads

GIMI - The Boys Downtown They Keep Eyefucking Me - Degjo kengen ketu!GIMI, te cilin ne e kemi prezantuar me pare ne Albaniac, me kengen "In Case We Die", rikthehet me muzike te re. Kenga titullohet "The Boys Downtown They Keep Eyefucking Me" dhe te kujton pak nga menyra e te kenduarit dhe harmonise muzikore The Beloved. Ndersa titulli i kenges, te jep pershtypjen e nje kenge flirtuese dhe seksuale, teksti i saj eshte i guximshem dhe nder te rrallet prej nje artisti shqiptar i cili sjell ne treg nje teme seksuale nga kendveshtrimi i personazhit kryesor, nje djale gei dhe perjetimi i tij ne vende ku ky komunitet eshte ende i paparanueshem ne shoqeri. Kete vit GIMI pritet te sjelle disa kenge te reja, nderkohe degjoni me poshte "The Boys Downtown they Keep Eyefucking Me":
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.