Header Ads

Zana Krasniqi dhe olimpisti amerikan Ryan LochteRyan Lochte, eshte jo vetem nje prej notareve me te mire ne Amerike dhe bote,jo vetem nje prej olimpisteve me te njohur e me te suksesshem, por dhe nje seksimbol mashkullor ne Amerike.Teksa muajin e fundit,ka pushtuar kopertinat dhe editorialet e revistave me te njohura ne vend,ne u kthyem pak ne kohe, kur vite me pare ka pozuar se bashku me Zana Krasniqin per fotografin e njohur Fadil Berisha dhe po ju sjellim kete fotografi per t'ju futur dhe neve shpirtit olimpik etj etj etj.

3 comments:

  1. O Albaniac, kjo fotoja ka te pakten gjashte vjet qe eshte bere. Te siguroj.

    ReplyDelete
  2. Ate kemi thene dhe ne po nuk na paske lexuar. "...ne u kthyem pak ne kohe, kur vite me pare ka pozuar se bashku me Zana Krasniqin per fotografin e njohur Fadil Berisha..."

    ReplyDelete
  3. Ke te drejte, ne fakt e lexova lajmin pasi pashe foton :))). Ndjese

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.