Header Ads

Eliza Dushku sjell premieren e dokumentarit me 5 tetor ne Tirane


Ne kemi mesuar, se dokumentari - Ende Pa Emer- i Eliza Dushkut per Shqiperine,pothuajse ka mbaruar se montuari dhe se shpejti do ti shfaqet publikut shqiptar.Flitet se premiera e ketij dokumentari do te mbahet me daten 5 tetor ne Tirane, ndersa premiera ne Amerike do te jete ne muajin nendor. Sipas Elizes, puna e bere duket fantastike dhe aktorja duket mese e kenaqur me rezultatet perfundimtare. OK pirata! Tani qe e moret vesh,shpejt shpej ne date 6 ta gjej per shkarkim tek MosFli se kush pret nje muaj, do ngordhim nga kurioziteti hahahhahahaa.Jo jo se bej shaka...apo e kam me termend? Hmmmm

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.