Header Ads

Dafina Rexhepi pret te publikoj "Tash"


Dafina Rexhepi ka ndejtur pak si nen radar kohet e fundit, por kjo s'do te thote qe ajo nuk po punon, perkundrazi kengetarja ka kenduar ne mbare diasporen shqiptare kete vere e se shpejti do te rikthehet me nje videokenge te re e cila titullohet "Tash". Kjo video do te filloje dhe realizimin e nje sere projektesh te reja per te cilat kengetarja ka kohe qe punon ,por nuk ka preferuar ti bej te ditura publikisht ende.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.