Header Ads

Emina Cunmulaj krijon nje agjensi modelesh


Pasi ka sfiuar e pozuar per cdo stiliste e firme te njohur ne boten e modes, tani Emina ka vendosur te krijoj agjensine e saj te modeleve e cila do te mbaj emrin "Emina Models". Kjo agjensi do te filloje funksionimin se shpejti e do te prezantoj modelet e saja jo vetem ne Amerike,por dhe ne mbare boten.Vajza shqiptare! Po ju iku nga dora dhe ky rast,ne Babrru fillofshi pune...jo se kam gje me Babrrune po ka ngel' si shprehje fiksimi.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.