Header Ads

Valbona Zhuleku - Shine


Valbona Zhuleku, pjesmarrse ne edicionin e dyte te "The Voice Albania" dhe pse nuk arriti ne finale duket se ka shfrytezuar rastin per te promovuar talentin e saj ne skenen muzikore shqiptare. Fatkeqsisht, kenga eshte shume 1999 dhe Valbona ka nje aksent shume te theksuar ne te kenduarin anglisht. Me vjen keq sepse ka ze shume te mire.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.