Header Ads

Bleona Qereti - foto


Ju mund te jeni fans ose jo i muzikes se saj, por nje gje nuk e mohoni dot. Bleona Qereti eshte yll! Jo me kot ne e kemi shpallur dhe si "Kengetarja me seksi ne Shqipe e vitit sipas Albaniac" disa vite me pare! Yll!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.