Header Ads

Cycling About rekomandon Tiranen - Shiko videon


Ata jane vetquajtur Alleykat, nje dyshe e cila viziton vende te ndryshme dhe japin pershtypjet e rekomandimet e tyre rreth tyre. Ne kete video ata rekomandojne Tiranen. Videoja eshte ne Anglisht, e normale sepse ne po e publikojme per shqiptaret e rinj jashte vendit (te cilet nuk e flasin mire gjuhen) se ju ne Shqiperi e njihni Tiranen cfare do i vizitoni lol.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.