Header Ads

Bebe Rexha - Hold On We're Going Home (Drake)


Ajjjjjj! BeBe Rexha sjell "Hold On We're Going Home" te Drake ne versionin e saj akustik dhe kenga merr nje ngjyre komplet tjeter. Ne na pelqeu shume dhe vendosem ta ndajme me juve. Sa e lezetshme qe eshte :P

ps. Bashkepunimi i Bebe Rexha me Cash Cash "Take Me Home" momentalisht luhet ne radiot kryesore ne mbare Ameriken.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.