Header Ads

Lyrical Son ft MC Kresha - Special - Shiko videon


Jo po thoni qe nuk kemi intuite! Hihihihi! Kengen e pare qe ne vendosem ne listen e me te preferuara prej albumit te ri te Lyrical Son, sot ai e ka publikuar ne video. Super! Megjithse me i pref pref preferuara jone fiksim fare eshte "In Luv". E dum nje video dhe per ate se nuk ben! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.