Header Ads

Arbana, Xhemi dhe Ledioni prezantuesit e "E Diell"


Tashme eshte konfirmuar se prezantuesit e sezonit te ri te "E Diell" do te jene Arbana, Xhemi dhe Ledioni. Nderkohe programi do te kete ndryshime te medhaja mesaduket, pasi "E Diell" tashme e ka marre ne dore nje drejtues nga Italia, i cili me pare ka punuar dhe per programin me te famshme e me jetgjate te se djeles ne Itali - Domenica in - transmetuar ne kanalin televiziv Rai. Sezoni i ri i "E Diell" fillon transmetimet ne javen e pare te tetorit. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.