Header Ads

Kenga Magjike 2013 - Java e pare


Ka filluar edicioni i ri i "Kenga Magjike" e cila nese bazohemi ne thenien dita e mire duket qe ne sabah, po na ben te mendojme se do jete e sterrmbushur me balada. Nga pese kenge te prezantuara ne javen e pare kater ishin balada dhe nje pop. Asnjera prej tyre e vecante, thjeshte ... balada. "Te ndiej" e Sheila Haxhiraj, ishte me e mira nga te prezantuarat e normale qe do e shohim ne finale. Nderkohe kenga me e mire e javes i shkon Angelo me "Serial Killer" e cila ka nje fillim te degjuar por fantastik. Problemi vec eshte se vazhdimi i kenges sikur nuk i qendron dhe aq fillimit te fuqishem, gjithsesi eshte ok. Nejse, keto gjykime jane me degjimet e para, ndoshta me vone na mesohet veshi dhe ndryshojme mendim...patjeter lol 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.