Header Ads

Cfare nuk shkon me kete foto?


Po Shekulli c'pati? Ishte mire, e lexonim tere kohes, po se fundmi ka filluar te na krimbi facebook_un me postime qe te trembin. Hap ne te lexojme lajme nga vendi e meso per spermen e Klintonit, njeriun qe ben seks me makina apo dhe si ky i mesipermi per zenken e pornstareve gjate xhirimit. Se keto dhe mbahen per vajza te urta e te sjellshme e keni parasysh juve... Amon o Shekull, se dhe Panorama qe eshte Panorame nuk boton kesi lajmesh lol 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.