Header Ads

DMX koncert ne Kosove? Shume e mundshme!


Mesaduket koncerti i DMX i cili ishte planifikuar diku nga qershori do te ndodhe! Rreperi i njohur, fillon ne muajin nendor turneun europian dhe me daten 28 nendor parashikohet te jete ne Prishtine per koncert. Kete e ka bere te ditur DMX Tour, faqja zyrtare e menaxhimit te turneut boteror te rreperit.Ne do ju informojme me teper ne ditet e ardheshme ne lidhje me kete koncert, gjithsesi ju filloni kurseni leket per cdo rast! Up and down Up and down! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.