Header Ads

Dua Lipa dhe Harry i 1Direction ne makine (video)Ky Harry shume po rri me shqiptaret mos eshte gje shqiptar dhe nuk e dime ne? Me Rita Oren po, me Erjona Alen po, tani dhe me Dua Lipen? Do kete menaxherin shqiptare ky  se s'ka mundesi. E shikoni me ca e kalojme kohen ne? Bukuri! Shume dobet me lajme dita sot, keshtu qe vendosem ta postonim kete lol 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.