Header Ads

Tina Fey eshte Blerta nga Shqiperia ne SNL


Une e kisha pare kete , por nuk e kisha vene re qe thote ne fillim Blerta nga Shqiperia. Para dy ditesh ma dergoi nje e njohura ime dhe si perfundim ja ku e keni (Ne disa shtete videoja nuk shikohet per arsye te drejtash autoriale). Ne kete skec Tina Fey luan ne rolin e Blertes nga Shqiperia e cila shfaqet si "personazhi i ri" ne serialin popullor "Girls" te HBO. Gallate! Jam shkri tu qesh! Te them te drejten kete skec mund ta kutptojne kryesisht ata qe jetojne ne Amerike ose kane ndjekur serialin, perndryshe do e keqkuptoni. Ideja eshte qe ne kete serial problemet e ketyre vajzave jane aq siperfaqsore dhe idiote, saqe vete vajzat kane humbur sensin e realitetit dhe kur ballafaqohen me nje person real ato jo vetem duken qesharake por dhe idiote me sjelljen e tyre. Kur i gjuan asaj qe nuk i pushon goja me doren plastike hahhahaha apo i thote jam shume e uritur te lutem ma jep donatin ne koken tende ta ha lmao lmao. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.