Header Ads

Tony Dovolanit ja bejne me hile !


HEYYYYYYYYYY! Ju te "Dancing with the Stars ne Amerike"! WTF! 
Qe thoni juve javen qe shkoi pas numrave konkurues kur hapen numrat e votimit, ne tabelen e numrave telefonik organizatoret per arsye te pashpjeguar ne vend te numrit votues vendosin nje numer komplet tjeter per Tony Dovolanin dhe partneren e tij Leah. Ndersa ne ekran shfaqej numri 18008683403 ne te vertete numri per te votuar Tony ishte 18008683411 !!! Kercimtari shqiptar e ka marr me humor kete "lapsus" dhe ka postuar numrin e vertete ne Twitter, por neeeee jemi shqiptar dhe e dime qe keto gjera nuuuuk ndoooodhin kaq rastesisht dhe i paralajmerojme se po ndodhi serisht do ta GJEJMEEEEE ate grafistin e spektaklit kudo qe te jete dhe do taaaaa... a mi mo se kush shkon deri ne L.A! 

1 comment:

  1. hhahahahahahaha e nuk eliminuan njeri kete jave nga kjo gje

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.