Header Ads

Soni Malaj dhe Aldo - Jeto


Ne fakt kenga duhej te ishte Aldo dhe Soni Malaj, sepse Aldo ka pjesen me te madhe ne kenge, gjithsesi.
Videoja e bukur, te dy te bukur, stil i bukur, fillimi i kenges i bukur, ritmi i mire, refreni pak i vaket por funksionon. Nje remiks eshte i nevojshem dhe ajo pjesa vokale ne 2:21 duhej te ishte hequr se eshte remuje. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.