Header Ads

Zelma - Nje moment


Sa e mire kjo kenge! Shume najs Zelma! Nje nder kenget me te mira R&B Shqip te viteve te fundit. Shume po me pelqen, shume shume! Meriton te luhet kudo dhe shpresoj qe te degjojme me shume nga Zelma kete vit. Ne riperseritje dhe listen e kengeve te preferuara e kemi vendos menjehere! Nje nder kenget me te mira te vitit. ♥

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.