Header Ads

Evi Reci - Sesion fotografik


Kohet e fundit, Evi Reci ka postuar disa sesione fotografike te mrekullueshme, duke u paraqitur me nje stil te ri; nje kombinim midis klasikes, alta modes dhe avant -garde. Nese ky eshte nje paralajmerim, per nje ndryshim dhe ne muziken e saj nuk e dime, por ne na pelqen dhe ndaj vendosem ti ndanim keto foto me juve. Fotot jane realizuar ne Firence nga Joni Baci me stilim te Maria Pia Galluci
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.