Header Ads

P.I.N.T hedh ne gjyq "piratin" e allbumit "EMCEECLOPEDY"


Pa u mbushur 12 ore nga dalja e albumit "EMCEECLOPEDY" te MC Kreshes, ne internet u publikua faqja www.emceeclopedy.com ku ofrohej piraterisht shkarkimi i ketij albumi falas.Faqja e cila tashme eshte nen zotrimin e P.I.N.T i perkiste nje shqiptari nga Zvicra, i cili tashme perballet ne gjyq per shkelje te te drejtave te autorit. Ne kemi mesuar se brenda 12 oreve albumi eshte shkarkuar 20.000 here duke i shkaktuar nje dem prej rreth 200.000 frangash zviceriane publikuesve, te cilet kane investuar maksimalisht ne realizimin sa me cilesor te ketij projekti. EMCEECLOPEDY nga MC Kresha ka pasur shitjet me te mira te vitit ne Kosove dhe mund te blihet ne mbare boten fale dyqaneve elektronik si iTunes.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.