Header Ads

Piramida Ilire ne History Channel


Ne Bosnje dekaden e fundit jane zbuluar dy piramida (ende te pavertetuara shkencerisht) te cilat besohet se jane ndertuar nga iliret dhe jane me te medhaja dhe me te vjetra se ato te Egjiptit. Zbulimi eshte bere nga arkeologu boshnjak Osmanagic. Teza e tij ka terhequr vemendjen e arkelogeve dhe studiuesve boterore si dhe History Channel, kanal i cili i ka kushtuar shpesh here vemendje ne emisione te ndryshme. Nje prej tyre 
(Ancient Aliens) po jua sjellim dhe ketu:

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.