Header Ads

Ndodhi dhe kjo...

Me shfaqjen e saj ne AMA Bleona duket se ka frymezuar dhe "poetet" shqiptare njeri prej te cileve me penden e arte shenoi keto vargje...


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.