Header Ads

Erza Muqoli, vogelushja shqiptare ne finalen e "La France a un incroyable talent"


Erza Muqoli eshte nje vogelushe me origjine shqiptare, e cila po konkuron ne spektaklin "La France a un incroyable talent" dhe eshte kualifikuar ne pese finalistet pretendente per cmimin e madh. Vetem 8 vjece, ajo eshte dhe konkuruesja me e re ne kete spektakel, por qe ka arritur te mahnis me zerin dhe embelsine e saj, si jurine ashtu edhe publikun. E nese keto nuk do te ishin te mjaftueshme, Erza luan shume mire dhe ne piano. Pavarsisht rezultatit final, eshte mese e sigurte qe ne nje te ardhme te shkurter vogelushja do te bej emer ne skenen muzikore jo vetem franceze, por dhe me gjere. Nje rrokstare e ardhshme! Ndiqni videot dhe do te bindeni dhe vete. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.