Header Ads

Perse, nuk do e fitoj Shqiperia Eurovision 2015


E teksa me gjithe shpirt uroj qe Elhaida te shpallet fituese ashtu sic kam deshiruar dhe kam mbeshtetur ne vite (e jo vec kur jemi te mire) te gjithe perfaqsuesit tane, pavarsisht mangesive, me vjen keq te parashikoj se nje fitore e Shqiperise nuk eshte e mundur. Nuk ka te bej me voten e publikut ku duket se Elhaida eshte me e preferuara, e as me voten e jurise. E gjithe ceshtja eshte tek...leku! Per te organizuar nje event si Eurovision cmimi baze fillon tek 30 milion euro. Gjysma e kesaj shume mbeshtetet nga vendet themeluese te festivalit, e pjesa tjeter nga vendi organizatore. A eshte gati Shqiperia te investoj 15 milion euro per nje festival? Ketu nuk perfshihen shpenzimet per ndertimin e nje salle koncerti te nivelit kombetar apo shpenzimet per akomoditimin nga ana e qytetit per numrin e madh te vizitoreve dhe pjesmarresve te festivalit. Vetem gazetare, kete vit ne Viene numerohen 1500 nga e gjithe bota. Ndaj nese nuk fitojme por arrijme vetem ne top5, mos u merzisni. Te gjithe fajine e ka para...ja.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.