Header Ads

Miss Universe Albania 2015 - Megi Luka


19 vjecarja me origjine nga Fushe Kruja, me banim prej 18 vjetesh ne Tirane, Megi Luka eshte shpallur Miss Universe Albania 2015 dhe do te prezantoje Shqiperine ne finalen e Miss Universe. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.