Header Ads

Njomza publikon "Creatures of the Night" me Mac Miller dhe "For The World" me Two Fresh


Ka pak kohe qe nuk kemi degjuar nga Njomza, por se fundmi ajo eshte rikthyer me dy kenge. "For The World" nje bashkepunim me Two Fresh dhe "Creatures of the Night" me Mac Miller e Delusional Thomas. Ndoshta kenget nuk jane per masat, por artistikisht jane super e ne te dyja rastet te mbeshtetura nga artiste boterore si Mac Miller dhe Diplo. Degjojini me poshte: 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.