Header Ads

Ju prezantojme me Margaritë CamajMargarite Camaj eshte nje shkrimtare shqiptare me banim ne Nju Jork te Amerikes, e cila ka botuar shtate libra me shkrime dhe poezi. Me teper informacione rreth te talentuares Camaj dhe librave te saj mund ti gjeni ne faqen e saj zyrtare online www.MargariteCamaj.com , ose thjesht kerkoni emrin e saj ne Amazon apo Barnes and Noble te cilet kane ne shitje librat e saj. Ky informacion ju vjen tamam ne kohe per Shen Valentinin! E ku ka me romantik sesa dhurimi i nje libri me poezi?! Duke i uruar suksese Margarites, ju kerkojme qe te rekomandoni librat e saj ne qarqet tuaja shoqerore, sepse kjo vajze e cila gjithcka e ka arritur me forcat e veta,e meriton vertet, perkrahjen tuaj. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.