Header Ads

Bebe Rexha xhiron videon per "Meant to Be" dhe paralajmeron "All Your Fault Pt.3"Bebe Rexha po xhiron keto dite, perpara se te niset ne turne, videoklipin e kenges "Meant to Be". Kenga e cila ben pjese ne "All Your Fault pt.2" pati nje sukses qe vete kengetarja nuk e kishte parashikuar dhe dalengadale po sheh ngritje ne te gjitha toplistat amerikane. Kjo ka bere qe per kete kenge te vendoset dhe realizimi i nje videoklipi, i cili mund ti jape kenges promovimin e duhur per te pasur nje sukses me te madh ne treg. 

Bebe Rexha dhe FGL


"Meant to be" eshte i pari bashkepunim kauntri i Bebe, me grupin e njohur Florida Georgia Line, por duke konsideruar suksesin e kenges, nuk mund te thuash qe do te jete i fundit. Kengetarja gjithashtu ka paralajmeruar per pjesen e trete te EP "All Your Fault" disa tituj te se cilit tashme jane bere publik si psh "Ferrari", Nothing At All", "The Little Things" etj. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.