Header Ads

Xen nominohet ne MTV EMAXen (Shkelzen Kastarti)  nje rreper me origjine shqiptare i cili banon dhe ushtron aktivitetin e tij ne Zvicer, eshte shpallur si nominues per cmimin "Best Swiss Act" ne MTV EMA. I njohur per publikun shqiptar fal hitit veror "Ale" ne bashkepunim me EAZ, Xen ka arritur sukses ne Zvicer fale publikimit te dy albumeve dhe bashkepunimeve te shumta me artistet vendas. Per te votuar Xen ne MTV EMA KLIKONI KETU  Nderkohe me poshte po ju sjellim disa prej kengeve te tij. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.