Header Ads

Kjo është videokënga e re e Bojkenit?


Të them të drejtën, këtë videon kisha disa ditë që e kisha parë,por kujtova se ishte video e vjetër e Bojken Lakos nga vitet 2000-2002, ndaj u çudita kur mësova se kjo ishte kënga e tij e re? SERIOZISHT? Pavarsisht se e kam qejf Bojkenin jo vetëm si këngëtar,por dhe si artist që prej fillimeve të tij me The Fish Hook....seriozisht, kjo videokëngë i përket shekullit të kaluar. Videoja? Kush bën më grafiti rrugëve në 2011, e ato kërcimet idiote në klub pfff. E vetmja gjë që kupton nga kjo video është se Bojkeni qënka plakur e kënga duket si e nxjerrë nga arkivi i viteve kur Bojkeni ishte në kulmin e suksesit lol. Sa keq! Gjithë ky artist fantastik.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.