Header Ads

Linda Halimi publikon videon e re - "I Just Wanna" - Shiko Videon

Hahahhahahahhahahaha! Pas nje jave statusesh nga Linda, jo e postoj sot jo e postoj neser video, ja futa dhe une nje mashtrim kot per qejf. Kush eshte zgjuar tani se per pak do publikojme videon hahahhahahahhaa, jo po difekt teknik YouTube! Jo se e kane keta  e ka YouTube hahahhaha.Nejse te pakten mjaftohuni me keto foto nga promovimi i klipit ne Kosove. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.